//AMDComVal lamenta el cierre de RTVV

AMDComVal lamenta el cierre de RTVV

Des de l’Associació de Mitjans Digitals de la Comunitat Valenciana lamentem la decisió del Consell de tancar Radio Televisió Valenciana.

Des de l’Associació de Mitjans Digitals de la Comunitat Valenciana lamentem la decisió del Consell de tancar Ràdio Televisió Valenciana.

Un projecte nascut el 1989 per vertebrar el territori , per defensar el valencià com una senya d’identitat que ens uneix , i per oferir un servei públic de qualitat als valencians ha tingut el pitjor dels finals possible .

Els mitjans de comunicació amb clara vocació de servei públic són imprescindibles en la nostra societat i la pèrdua de Ràdio Televisió Valenciana deixa un buit informatiu que cap mitjà privat pot cobrir.

Volem expressar el nostre suport als professionals de RTVV que perdran els seus llocs de treball. El temps permetrà valorar el seu treball a la societat valenciana , que perd un referent per una mala gestió que en l’estrictament econòmic i polític no té a estos treballadors com a responsables .

Encara estem a temps de recuperar una televisió i una ràdio públiques de qualitat , de servei al ciutadà, que explique les coses properes que ocorren en la nostra autonomia , aquelles que només un mitjà públic i un bon grapat de mitjans digitals poden portar fins als valencians dia a dia.

Confiem que sigua possible.

ere-nulo-rtvv

Desde la Associació de Mitjans Digitals de la Comunitat Valenciana lamentamos la decisión del Consell de cerrar Radio Televisió Valenciana.

Un proyecto nacido en 1989 para vertebrar el territorio, para defender el valenciano como una señal de identidad que nos une, y para ofrecer un servicio público de calidad a los valencianos ha tenido el peor de los finales posible.

Los medios de comunicación con clara vocación de servicio público son imprescindibles en nuestra sociedad y la pérdida de Radio Televisió Valenciana  deja un hueco informativo que ningún medio privado puede cubrir.

Queremos expresar nuestro apoyo a los profesionales de RTVV que van a perder sus empleos. El tiempo permitirá valorar su trabajo a la sociedad valenciana, que pierde un referente por una mala gestión que en lo estrictamente económico y político no tiene a esos trabajadores como responsables.

Todavía estamos a tiempo de recuperar una televisión y una radio públicas de calidad, de servicio al ciudadano, que cuente las cosas próximas que ocurren en nuestra autonomía, aquellas que sólo un medio público y un buen puñado de medios digitales pueden llevar hasta los valencianos día a día.

Confiamos en que sea posible.

La Junta Directiva de l’Associació de Mitjans Digitals de la Comunitat Valenciana.

2018-07-31T22:26:14+00:006 de noviembre de 2013|Blog|